Zwemles op zondag
Binnen

Zwemles op zondag

Zwemles speciaal op zondag

Geen tijd doordeweeks om zwemles te volgen? Vanaf nu kan je kind ook les zwemmen op zondag!

De zwemlessen op zondag duren 60 minuten. Sportcentrum de Zandzee hanteert voor elke groep een maximale groepsgrootte. Van dit maximum zal in verband met de veiligheid, en het streven naar een hoge kwaliteit van de zwemles niet afgeweken worden. De maximale groepsgrootte is 6 kinderen per zwemonderwijzer. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de ‘easyswimvestje’. In dit zwemvestje zitten drijfmiddelen verwerkt. Kinderen hebben met de ‘easyswim’ volledige bewegingsvrijheid, waardoor ze het watergevoel snel en goed kunnen ontwikkelen.

Niveau Rood

Bij niveau rood zijn de ouders erbij in het water. De ouders begeleiden zelf hun kinderen in het watervrij worden met ondersteuning van een zwemonderwijzer. Op deze manier raakt het kind op een prettige manier vertrouwd met de badjuf/-meester en de wijze waarop les wordt gegeven.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los bad Zwemles op zondag
31,50Bestellen
4-wekenkaart Zwemles op zondag
102,80Bestellen
Magneetkaart (eenmalig)
6,50
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.