QR-code en verscherpte maatregelen

Nieuws

QR-code en verscherpte maatregelen

Foto QRcode.jpg

Verscherpte maatregelen wat betekent dat voor jou?

Beste sporter, bezoeker,

Afgelopen dinsdag 2 november heeft het kabinet nieuwe coronamaatregelen aangekondigd.

Deze gaan in op zaterdag 6 november 2021. De belangrijkste maatregel is het coronatoegangsbewijs dat nodig is voor iedereen die een bezoek brengt aan Sportcentrum De Zandzee van 18 jaar en ouder.

Wat merk je daarvan in onze accommodatie?
Vanaf zaterdag a.s. zal het controleren van de QR-code met een geldig identiteitsbewijs voor iedere bezoeker van 18 jaar en ouder bij de centrale entree, receptie, horeca en eventuele andere ingangen moeten plaatsvinden. De 1,5 meter regel is veiliger, maar niet verplicht, dus blijf elkaar de ruimte gunnen.

Heb je geen coronapas of geldige QR-code? Dan zullen wij de toegang moeten weigeren. Houd hiermee rekening dat onze personeelsleden de maatregelen uitvoeren en niet zelf maken. Een discussie hierover heeft geen zin en kan daarom ook niet gevoerd worden. Lees hier alles over de maatregelen voor ons zwembad in het door ons na te leven WiZZ protocol.

Wat is de coronapas?
De coronapas geldt als een bewijs dat mensen gevaccineerd zijn, onlangs negatief getest of hersteld van covid-19. Mensen zonder bewijs kunnen zich gratis laten testen voor een QR-code waarmee ze toegang kunnen krijgen tot onze accommodatie. Voor de deur van onze accommodatie is er gelegenheid om je te laten testen. Hiervoor dient een afspraak gemaakt te worden via www.testenvoortoegang.org

Sporten in de Zandzee via een vereniging
Sport je bij een vereniging in onze accommodatie? Dan zullen zij de toegang controleren op de momenten dat zij de ruimte huren. Dit geldt ook voor de tribune bij bijvoorbeeld trainingen. Een vereniging kan zelf beslissen deze dan gesloten te houden.

Zwemles inhoudelijk
De nieuwe maatregelen hebben verder geen invloed op onze zwemlessen inhoudelijk. Alle lessen worden op dezelfde tijden en dagen gegeven. Voor kinderen gelden er ook geen beperkingen en zij kunnen daarom gewoon veilig bij ons blijven zwemmen. Alle zwemlesouders hebben hier een persoonlijk mail van ontvangen. Heb jij toch nog vragen over de zwemlessen dan kan je deze eenvoudig stellen via zwemlessen.dezandzee@sportfondsen.nl

De basisregels blijven gelden:
- Bij klachten: blijf thuis en laat je testen bij de GGD. Ook als je gevaccineerd bent.
- Ben je positief getest? En heb je dus corona? Blijf dan thuis. En blijf uit de buurt van anderen. Ook als ze al gevaccineerd zijn.
- Houd 1,5 meter afstand van anderen. Dat is veiliger.
- Geef andere mensen geen hand.
- Was vaak en goed je handen.
- Hoest en nies in je elleboog.
- Zorg voor frisse lucht.

Wij hopen hiermee met elkaar ook bij te dragen aan het omlaag krijgen van de besmettingscijfers. Blijf gezond!

Team Sportcentrum de Zandzee

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.