Discofeestje + menu arrangement
Binnen

Discofeestje + menu arrangement

Grote lichten uit, discolichten aan!


Discofeestje voor je kind? Top idee! Op onze discoavonden toveren we ons zwembad om tot een echte disco. De laatste hits knallen door de ruimte. Grote lichten uit, discolichten aan!

Compleet verzorgd uitje
Ook voor ouders is een discofeestje ideaal. Het uitje is compleet verzorgd met eten en drinken, dus over de organisatie hoef je je geen zorgen te maken. Geen rommel, geen stress.

Discofeestje
Bij Sportcentrum de Zandzee kan je een discofeestje boeken tijdens onze reguliere discoavonden. Op deze avond is er muziek en discoverlichting aanwezig. Zo vier jij gegarandeerd swingend jouw verjaardag!

Wil jij jouw discofeestje vieren tijdens een één van onze special avonden? Op deze avond is er een echte DJ aanwezig en heeft deze avond een speciaal/actueel thema. Meer informatie over onze AquaDisco special avond vind je hier.


Menu bestaat uit:
- Limonade
- Patatje
- Kroket, frikandel of kaassouffle

Programma:
18:15 uur ontvangst in onze horeca met eten en drinken
19:00 uur start Disco zwemmen
21:30 uur einde disco

Geschikt voor:

  • Kinderen met een A-diploma
  • Kinderen van 5 t/m 12 jaar
  • Uitsluitend voor kinderen; ouders zijn niet toegestaan op zwemzaal.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • 0,50 cent of een winkelwagenmuntje voor je kluisje

Tarieven

Arrangement = entree met disco menu
16,10
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.