Volwassenzwemles

Volwassenzwemles

Je bent nooit te oud om te leren zwemmen

Dames zwemles 1

Je bent nooit te oud om te leren, dat geldt ook voor zwemmen. Daarom biedt Sportcentrum de Zandzee zwemles aan voor volwassenen, jong volwassenen of oudere kinderen die qua leeftijd beter in deze groep passen.

Tijdens deze zwemlessen raak je (opnieuw) vertrouwd met het water, dit alles in een relaxte en ongedwongen sfeer. Onder begeleiding van onze opgeleide docenten leer je al snel de beginselen van zelfstandig zwemmen. Wij hebben zowel beginnerslessen als vervolg zwemlessen om het zwemdiploma’s A, B of C te kunnen halen.

Je kunt aan de lessen voor volwassenen meedoen als je nooit hebt leren zwemmen, als je weer vertrouwd wilt worden met water of als je beter wilt leren zwemmen. Leeftijd is daarbij onbelangrijk: wij vinden dat iedereen zich op zijn gemak moet voelen in het water.

De volwassenzwemlessen (gemengd dames/heren) zijn op:

Donderdag 21:30 - 22:15 uur

Bij zwemles werken wij met een 4-wekenleskaart die 4 achtereen gesloten weken geldig is. Een nieuwe leskaart zal altijd aansluitend aan de verlopen kaart gezet worden en dient direct na de verlopen 4 weken te worden aangeschaft. Op deze manier bent u altijd in bezit van een geldige leskaart.

Dameszwemles

Speciaal voor vrouwen die er de voorkeur aan geven om alleen in het gezelschap van andere vrouwen te leren zwemmen, bieden wij Dameszwemles aan! Deze lessen worden gegeven door een vrouwelijke zwemonderwijzer in het extra verwarmde therapiebad. Tijdens deze lessen zijn er uitsluitend dames aanwezig en is het bad gesloten voor overige bezoekers.

Bij de zwemles voor dames kan er les worden gevolg voor het behalen van het A- en B-diploma.

Maandag

19.30 - 20.15 uur    Beginners les

20.15 - 21.00 uur    Half gevorderden les

21.00 - 21.45 uur Gevorderden les

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.