Volwassenzwemles

Volwassenzwemles

Je bent nooit te oud om te leren zwemmen

Dames zwemles 1

Je bent nooit te oud om te leren, dat geldt ook voor zwemmen. Daarom biedt Sportcentrum de Zandzee zwemles aan voor volwassenen, jong volwassenen of oudere kinderen die qua leeftijd beter in deze groep passen.

Tijdens deze zwemlessen raak je (opnieuw) vertrouwd met het water, dit alles in een relaxte en ongedwongen sfeer. Onder begeleiding van onze opgeleide docenten leer je al snel de beginselen van zelfstandig zwemmen. Wij hebben zowel beginnerslessen als vervolg zwemlessen om het zwemdiploma’s A, B of C te kunnen halen.

Je kunt aan de lessen voor volwassenen meedoen als je nooit hebt leren zwemmen, als je weer vertrouwd wilt worden met water of als je beter wilt leren zwemmen. Leeftijd is daarbij onbelangrijk: wij vinden dat iedereen zich op zijn gemak moet voelen in het water.

De volwassenzwemlessen (gemengd dames/heren) zijn op:

Donderdag 21:30 - 22:15 uur

Bij zwemles werken wij met een 4-wekenleskaart die 4 achtereen gesloten weken geldig is. Een nieuwe leskaart zal altijd aansluitend aan de verlopen kaart gezet worden en dient direct na de verlopen 4 weken te worden aangeschaft. Op deze manier bent u altijd in bezit van een geldige leskaart.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.