Rookvrije accommodatie

Rookvrije accommodatie

Sportcentrum de Zandzee is geheel rookvrij

rookvrijegeneratie.jpg

Vanaf 9 mei ’23 is onze accommodatie rookvrij. We vragen daarom iedereen om het terrein, inclusief de ingang, voortaan rookvrij te houden en zo het goede voorbeeld te geven aan alle kinderen.

Niemand wil dat kinderen gaan roken. Toch beginnen er elke dag in Nederland nog zo’n 200 kinderen met roken. En in onze regio zelfs nog meer dan gemiddeld. ‘Zien roken, doet roken’ blijkt uit onderzoek. Gelukkig hebben kinderen die opgroeien in een rookvrije omgeving een kleinere kans om later zelf te beginnen met roken.

Sportcentrum de Zandzee is onderdeel van Sportfondsen Nederland en samen voelen wij ook deze verantwoordelijkheid. Een verantwoordelijkheid die wij graag nemen. Daarom is ons terrein vanaf 9 mei ‘23 rookvrij. Alle bezoekers zijn en blijven welkom. Dat geldt natuurlijk ook voor rokers. Sportcentrum de Zandzee vraagt rokers wel rekening te houden met het rookvrije beleid en niet te roken op de aangegeven plekken.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.