Horeca

iStock-1128647043.jpg

Sportcentrum de Zandzee beschikt over een uitgebreide horeca. Onze horeca is één van de gezelligste en sportiefste plekken van Bussum! In ons café en onze gezellige huiskamer kan je voor of na het sporten of gewoon als je in de buurt bent wat drinken, een hapje eten en komen relaxen. Tevens is ons café het thuishonk van de verschillende sportverenigingen die in het zwembad en de sporthal hun activiteiten aanbieden.

Horeca van sportcentrum de Zandzee
In onze horeca kan je tegen zeer aantrekkelijke prijzen wat drinken en eten en is toegankelijk voor iedereen. Lekker na het zwemmen, na een uitputtende training in de sporthal of gewoon als je eens in de buurt bent. Het assortiment is zeer uitgebreid, zo kan je bij ons terecht voor een snelle snack maar ook voor een verantwoorde gezonde hap. Tijdens een bezoek aan ons café kan je gebruik maken van gratis wifi. Zo kan je eenvoudig een externe meeting regelen als je centraal in Nederland wilt afspreken. Klik hier om onze menukaart te bekijken.

Horeca in het zwembad gedeelte
Ben jij lekker aan het vrij zwemmen en krijg je zin om wat te eten of te drinken? Geen nood ook aan onze natte kant van het zwembad hebben wij een horeca. Ook hier bieden wij een uitgebreide kaart aan. Deze is anders dan op de droge kant van onze horeca vanwege veiligheid. Klik hier om deze kaart te bekijken.

Heb je iets te vieren?
Sportcentrum de Zandzee kan het voor je regelen. Wij verzorgen een ontbijt, lunch of borrel volledig naar wens. Dit kunnen wij eventueel combineren met een feest in één van onze sportzalen. Bedrijfsmeeting/feest in het sportcafé organiseren, al dan niet in combinatie met een sportdag, toernooi, vergadering of andere activiteit in Sportcentrum de Zandzee? Kom gerust eens kennis maken en onze accommodatie bekijken. Neem telefonisch contact met ons op: 035 - 693 35 54 en regel snel een afspraak. Liever informatie over de mail? Neem dan contact met ons op via email: info.dezandzee@sportfondsen.nl

Wil jij werken in een leuke dynamische sportieve omgeving?
Je voelt je als een vis in het water in ons horecadeel: jouw bar, het uitgiftepunt en de keuken. Onze gasten komen om plezier te hebben. Jou inzet in de horeca gaat daar enorm aan bijdragen. Jij helpt ze om nog meer uit die fijne dag te halen door het verzorgen van eten en drinken. Daardoor lopen zij straks met een nog iets bredere glimlach naar buiten. Omdat jij ze geholpen hebt.

  • Je vindt het leuk om onze gasten een fijne dag te bezorgen. Je neemt bestellingen op en zorgt dat ze snel krijgen waar ze om vroegen.
  • Jij doet je werk met plezier, zorg en enthousiasme. Ook als het druk is, want drukte geeft jou juist een kick.
  • Je doet graag meerdere dingen tegelijk. Want afwisseling maakt je werk leuk.
  • Je wordt enthousiast van het organiseren van nieuwe activiteiten voor de bezoekers.
  • Je maakt graag een praatje met onze gasten.

Dit ga je doen
Samen met collega's zorg je ervoor dat de horeca gereed is voor het ontvangen van onze huurders en gasten. Je voelt je verantwoordelijk voor het beheer van de horeca en het fijne ontvangst van onze klanten. Je schenkt dranken, maakt kleine snacks klaar, broodjes en serveert die aan onze gasten. Dat heb je – als het even kan – al eerder gedaan en die ervaring gaat je bij ons van pas komen. Je houdt je hoofd net zo koel als de frisdrank wanneer het druk wordt en je meerdere dingen tegelijk moet doen. Jij zorgt dat onze gasten zich meteen welkom voelen en graag even blijven hangen.

Wat wij jou bieden
Bij Sportfondsen werk je met plezier. Het plezier van onze gasten die komen recreëren, leren zwemmen en/of vitaler worden. En dat in een sportieve en dynamische werkomgeving. Dit is een baan in een mooie locatie, waar je continue omringd bent door mensen die een fijne tijd hebben. En jij helpt om dat plezier nog groter te maken met de juiste hapjes en drankjes. Zo'n baan kom je niet overal tegen, maar wel bij ons. Je wordt deel van een divers en gezellig team van horecamensen. Geen dag wordt hetzelfde, maar ze zijn leuk! Klinkt dit alsof we het over jou hebben? Top! Niet wachten, maar vandaag nog reageren. We kunnen niet wachten om kennis met je te maken!

Op onze menukaart vind je veel gezonde keuzes. Hiervoor hebben wij een brons certificaat ontvangen voor Gezonde Sportkantine van Team:FIT.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.