Vrijzwemmen zonder duikplank
Binnen

Vrijzwemmen zonder duikplank

Leef je uit in het zwembad

Wedstrijdje watertrappen, onderwaterhandstand of gewoon heerlijk zwemmen…Tijdens het vrijzwemmen mag iedereen zich uitleven in het zwembad. Vrijzwemmen kan altijd, ook als het slecht weer is. Gezellig, gezond én goed voor de zwemvaardigheid. Kinderen zonder zwemdiploma zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.

Activiteiten 
In de vakanties zijn er vaak leuke activiteiten voor jong en oud. Of je nu met een groepje vrienden of vriendinnen komt, als stelletje of met het gezin, je hebt gegarandeerd een spetterend uitje. Weten wat er te doen is? Check regelmatig onze website en onze Facebook-pagina.

Zwembandjes en -luiers
Zwembandjes of zwemluier vergeten? Geen probleem, ze zijn bij de receptie of kassa te koop.

Op zwemzaal is het dragen van badkleding verplicht. Het is dus niet mogelijk om in "normale" kleding langs het bad of aan de horecatafels te zitten op zwemzaal.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los bad
7,00Bestellen
12-badenkaart (geldigheid 1 jaar)
77,00Bestellen
3 maanden abonnement
145,00
Jaarabonnement 18+
525,00
Jaarabonnement 65+
256,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.