Ik ben nieuw

Inschrijven

preview_header (7).jpeg

Ik wil zwemles gaan volgen in de zandzee

Inschrijven zwemles kan vanaf 3 jaar

Zwemles is in Nederland vanzelfsprekend, dat is ook niet zo gek met al dat water om ons heen. Om veilig te zijn in en rond het water is het belangrijk om al op jonge leeftijd te leren zwemmen. Leren zwemmen begint met het Zwem ABC, de drie nationale zwemdiploma’s A, B en C. Met het complete Zwem ABC op zak ben je waterveilig. Schrijf je via de webshop in voor zwemles op jouw niveau. Let op: de zwemlessen starten pas vanaf het moment dat een kind 4 jaar is geworden.

Klik hier om je kind in te schrijven vanaf 3 jaar

Doorgaan voor het B- of C-diploma?
Heeft je zoon/dochter het vorige diploma bij ons gehaald? Dan kan hij of zij zich aanmelden voor het vervolg diploma. In overleg met onze receptie kan je een dag en tijd bespreken.

Testles:
Heeft jouw kind al zwemervaring maar nog geen A-diploma, dan kan jouw zoon/dochter een testles doen. Bij een testles kijken we in welk badje jouw kind terecht kan. Na afloop kan jij bij de receptie een dag en tijdstip uitkiezen. Wanneer jij je kind voor een testles wil aanmelden stuur dan een email naar zwemzaken.dezandzee@sportfondsen.nl

Bij het inschrijven voor onze zwemlessen betaal je inschrijfgeld. Bij annulering van deze inschrijving kan er geen restitutie van het inschrijfgeld plaatsvinden.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.