Leerlingvolgsysteem

Ik heb al les

Leerlingvolgsysteem

Leerlingvolgsysteem 2 1920x1080 pix.jpg

Alle vorderingen overzichtelijk op een rij

Wist je al dat je alle vorderingen van jouw kinderen heel makkelijk online kunt volgen? Een super makkelijk systeem om altijd op de hoogte te zijn. Een duidelijk overzicht met smileys laat zien hoe jouw kind ervoor staat.

Je kan de vordering van je zoon/dochter volgen via het leerlingvolgsysteem op internet.

Middels smileys is te zien aan welke eisen je zoon/dochter voldoet en waar nog aan gewerkt moet worden. De lesgevers vullen deze scores in, dit zal niet na elke les gebeuren omdat er voor elke vaardigheid één of meerdere lessen nodig is om aan te leren.

U kunt met de volgende gegevens inloggen;
Login: 1e 3 letters voornaam + 1e 3 letters achternaam + geboortejaar
Wachtwoord: geboorte datum

Voorbeeld:
Laura Janssen 20-03-1995
Login: LAUJAN1995
Wachtwoord: 20031995 (zonder spatie of streepjes)

Mocht je niet in kunnen loggen dan vragen wij je contact op te nemen met onze receptie.

Of je logt in met voornaam + achternaam + kaartnummer

Emoticons
Na het inloggen kiest u voor ‘Zwemles’; daar staan vaardigheden beoordeeld met één van de 3 emoticons:·        

  • De emoticon zonder glimlach betekent dat uw kind de oefening pas net gedaan heeft, en het nog niet onder de knie heeft.      
  • De glimlach emoticon houdt in dat uw kind de oefening begint te snappen, maar nog niet helemaal perfect en automatisch uitvoert.         
  • De lachend met de tanden bloot emoticon staat voor dat uw kind de oefening helemaal onder de knie heeft, en deze zonder moeite kan uitvoeren.

Alle vorderingen van de kinderen worden bijgehouden in het leerlingvolgsysteem wat ook voor de ouders inzichtelijk is. Ouders kunnen online gemakkelijk zien welke vaardigheden en oefeningen hun kind al beheerst en waar eventueel nog oefening nodig is.

Ouderinformatieboekje

Met de start van de zwemlessen heeft ieder kind in zijn zwemlestas een boekje ontvangen met daarin alle belangrijke informatie voor de ouder/verzorger. Heb je deze niet meer? Lees hem dan hier online nog eens door!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.