Leerlingvolgsysteem

Ik heb al les

Leerlingvolgsysteem

Leerlingvolgsysteem 2 1920x1080 pix.jpg

Alle vorderingen overzichtelijk op een rij

Wist je al dat je alle vorderingen van jouw kinderen heel makkelijk online kunt volgen? Een super makkelijk systeem om altijd op de hoogte te zijn. Een duidelijk overzicht met smileys laat zien hoe jouw kind ervoor staat.

Je kan de vordering van je zoon/dochter volgen via het leerlingvolgsysteem op internet.

Middels smileys is te zien aan welke eisen je zoon/dochter voldoet en waar nog aan gewerkt moet worden. De lesgevers vullen deze scores in, dit zal niet na elke les gebeuren omdat er voor elke vaardigheid één of meerdere lessen nodig is om aan te leren.

U kunt met de volgende gegevens inloggen;
Login: 1e 3 letters voornaam + 1e 3 letters achternaam + geboortejaar
Wachtwoord: geboorte datum

Voorbeeld:
Laura Janssen 20-03-1995
Login: LAUJAN1995
Wachtwoord: 20031995 (zonder spatie of streepjes)

Mocht je niet in kunnen loggen dan vragen wij je contact op te nemen met onze receptie.

Of je logt in met voornaam + achternaam + kaartnummer

Jip-nijlpaardjes
Na het inloggen kiest u voor ‘Zwemles’; daar staan vaardigheden beoordeeld met Jip-nijlpaardjes met stoplichtkleuren:·        

  • Het Jip-nijlpaardje met rood betekent dat uw kind de oefening pas net gedaan heeft, en het nog niet onder de knie heeft.      
  • Het Jip-nijlpaardje met oranje houdt in dat uw kind de oefening begint te snappen, maar nog niet helemaal perfect en automatisch uitvoert.         
  • Het Jip-Nijlpaardje met groen staat voor dat uw kind de oefening helemaal onder de knie heeft, en deze zonder moeite kan uitvoeren.

Alle vorderingen van de kinderen worden bijgehouden in het leerlingvolgsysteem wat ook voor de ouders inzichtelijk is. Ouders kunnen online gemakkelijk zien welke vaardigheden en oefeningen hun kind al beheerst en waar eventueel nog oefening nodig is.

Het kan zijn dat de scores niet elke week worden bijgehouden. Dit kan te maken hebben dat een invaller de zwemles geeft, of dat je kind mee zwemt middels een inhaalles.

Soms oefenen we tijdens de zwemles ook niet de eindvorm, maar een onderdeel van de eis. Bijvoorbeeld alleen het onder water zwemmen en niet onder water door het gat heen zwemmen.Zodra de eis geautomatiseerd is vullen we de score in in het leerlingvolgsysteem.

Ouderinformatieboekje

Met de start van de zwemlessen heeft ieder kind in zijn zwemlestas een boekje ontvangen met daarin alle belangrijke informatie voor de ouder/verzorger. Heb je deze niet meer? Lees hem dan hier online nog eens door!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.