Oefenuur & vakanties

Ik heb al les

Oefenuur & vakanties

Vakantie.jpg

Zwemles in de vakantie & samen oefenen

In Sportcentrum de Zandzee gaan in alle vakanties de zwemlessen gewoon door met uitzondering van de zomervakantie. Valt jouw zwemles op een nationale feestdag dan komt de zwemles te vervallen en verlengen wij jouw zwemleskaart automatisch.

Nationale feestdagen zijn:

  • Koningsdag
  • Pasen
  • Hemelvaartsdag
  • Pinksteren
  • Kerstmis
  • Nieuwjaarsdag

Heb jij zwemles op één van de overige feestdagen of bijzondere dagen zoals Bevrijdingsdag of Oudejaarsdag? Dan informeren wij jou vooraf of je zwemles doorgaat en op welke tijd dat eventueel is mocht dit afwijkend zijn dan normaal. Deze bijzondere dagen kunnen jaarlijks anders worden ingevuld.

Heb je hier vragen over? Mail ons dan gerust: zwemzaken.dezandzee@sportfondsen.nl

Ouderinformatieboekje
Met de start van de zwemlessen heeft ieder kind in zijn zwemlestas een boekje ontvangen met daarin alle belangrijke informatie voor de ouder/verzorger. Heb je deze niet meer? Lees hem dan hier online nog eens door!

Samen oefenen tijdens ons oefenuur
Kinderen maken grote sprongen als ze regelmatig zwemmen. Veel van de techniek wordt beter als ze het gewoon vaker doen. Daarom hebben wij voor onze zwemles kinderen het oefenuur. Tijdens dit uur kunnen ouders en kinderen samen oefenen en is er altijd iemand aanwezig van ons zwembad die je tips en tricks kan geven zodat jij nog sneller je diploma kunt halen. Het oefenuur vindt plaats tijdens het recreatief zwemmen op zaterdag en is van 12:00 tot 13:00 uur. Voor onze leskinderen is het gratis de ouders betalen de entree voor een los bad en kunnen aansluitend lekker recreatief blijven zwemmen.

Let op: Tijdens de schoolvakanties en tijdens het diplomazwemmen is er geen oefenuur.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.