Ik zwem al

Ik zwem al

Ik zit op zwemles, hier vind je alle informatie

Zwemles kleine groep - header.jpg

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt als je bij ons op zwemles zit. wij hebben geprobeerd om alle informatie zo duidelijk en makkelijk mogelijk op een rijtje te zetten voor jou. Heb je toch nog een vraag? Vul dan het onderstaande contactformulier in of mail ons!

Ziekmelden

Wat vervelend dat je ziek bent. We hopen dat je snel weer opknapt en onze zwemlessen weer kunt volgen! Wij moeten natuurlijk wel weten dat je ziek bent en daarvoor moet jij je bij ons afmelden.

Het afmelden voor de zwemles doe je via het leerlingvolgsysteem. Je hebt per kalenderjaar recht op drie inhaallessen.

Leerlingvolgsysteem

Wist je al dat je alle vorderingen van jouw kinderen heel makkelijk online kunt volgen? Een super makkelijk systeem om altijd op de hoogte te zijn. Een duidelijk overzicht met smileys laat zien hoe jouw kind ervoor staat. Meer weten over het leerlingvolgsysteem? Klik dan op de roze button hieronder.

Proef en afzwemmen

In de week voor het proefzwemmen krijgen kinderen die in aanmerking komen een diplomabriefje mee. Op dit briefje staat alle informatie over het proef- en afzwemmen.

New Belangrijke info afzwemmen De Zandzee.jpg


New Belangrijke info Zwemvaardigheid De Zandzee.jpg


Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.