Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Kinderfeestje in het zwembad

Contentpagina Kinderfeestjes - header nieuw.jpg

Dé plek voor een kinderfeestje? Het zwembad, natuurlijk! Bezorg je kind een onvergetelijke verjaardag met één van onze speciale verjaardag activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zeemeerminnenfeestje ? Onder begeleiding leren kinderen zwemmen met een vin. Ook een discofeestje is ontzettend leuk voor kinderen. Met discolichten en muziek toveren we ons zwembad om tot een echte disco. Tijdens onze Disco Specials is er zelfs een echte dj!

Compleet verzorgd
Welk feestje je ook kiest, we zorgen altijd voor een fantastisch uitje. Denk aan een vrolijk ontvangst, meegebrachte cadeautjes uitpakken, zwemmen en daarna is eer de mogelijkheid om lekker te eten en te drinken in onze horeca gelegenheid! Ook voor ouders is een zwemfeestje ideaal. Onze geheel verzorgde feestjes nemen je werk uit handen en kunnen bij slecht weer gewoon doorgaan. Hiermee maak jij je feestje helemaal af! Hoe makkelijk is dit?

Dagen en tijden:
Woensdagen vanaf 13:00 uur
Vrijdagen vanaf 19:00 uur
Zaterdagen vanaf 13:00 uur
* In de schoolvakanties bieden wij geen kinderfeestjes aan. Natuurlijk kan je wel recreatief komen zwemmen en is onze horeca wel open.

Heb je vragen met betrekking tot het organiseren van een kinderfeestje bij ons? Neem gerust contact op.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.