Let op: geen oefenuur tijdens de schoolvakantie, zwemlessen gaan wel door!

Nieuws

Let op: geen oefenuur tijdens de schoolvakantie, zwemlessen gaan wel door!

preview_header (7).jpeg

Geen oefenuur tijdens de vakanties en afzwemmen

In de vakanties gaan de zwemlessen gewoon door. Alleen tijdens de zomervakantie worden de zwemlessen voor 6 weken stop gezet. Mocht je onverwacht toch niet kunnen, meld je dan af via het leerlingvolgsysteem.

Samen oefenen tijdens ons oefenuur
Kinderen maken grote sprongen als ze regelmatig zwemmen. Veel van de techniek wordt beter als ze het gewoon vaker doen. Daarom hebben wij voor onze zwemles kinderen het oefenuur. Tijdens dit uur kunnen ouders en kinderen samen oefenen en is er altijd iemand aanwezig van ons zwembad die je tips en tricks kan geven zodat jij nog sneller je diploma kunt halen. Het oefenuur vindt plaats tijdens het recreatief zwemmen op zaterdag en is van 12:00 tot 13:00 uur. Voor onze leskinderen is het gratis de ouders betalen de entree voor een los bad en kunnen aansluitend lekker recreatief blijven zwemmen.

Let op: Tijdens de schoolvakanties en tijdens het diplomazwemmen is er geen oefenuur.

De volgende data komen dus te vervallen:

  • Zaterdag 25 februari '23
  • Zaterdag 04 maart '23
  • Zaterdag 01 april '23
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.