Let op: werkzaamheden op de parkeerplaats

Nieuws

Let op: werkzaamheden op de parkeerplaats

Zandzee vanaf buiten

Beste bezoeker, graag wijzen wij u op onderstaand bericht over de werkzaamheden op het parkeerterrein bij Sportcentrum De Zandzee en daarmee de beperkte beschikbaarheid van parkeerplaatsen.

In het kader van het verduurzamen van Sportcentrum De Zandzee gaat de gemeente Gooise Meren een solar carport realiseren op het parkeerterrein. De solar carport gaat zonne-energie opwekken voor Sportcentrum De Zandzee. Voor de ontwikkeling van de solar carport is het noodzakelijk dat de bomen op het parkeerterrein worden verplaatst. De bomen zullen herplant worden op de ligweide en in het bos achter het zwembad.

De gemeente Gooise Meren gaat morgen (zaterdag 16 maart) starten met de werkzaamheden. Naar verwachting zullen alle bomen in de loop van volgende week zijn verplaatst. Houd de komende dagen rekening met beperkte parkeermogelijkheid voor Sportcentrum De Zandzee. In de omgeving is het alleen toegestaan te parkeren voor vergunninghouders. Kom daarom zoveel mogelijk op de fiets! Verkeersregelaars zullen aanwezig zijn om tijdens de werkzaamheden te zorgen dat het verkeer veilig in goede banen wordt geleid.

Wij hopen op uw begrip.

Team de Zandzee

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.