Zomerzwemles in de vakantie

Zomerzwemles in de vakantie

Blijf zwemmen in de zomervakantie

prive zwemles 280x900 pix.jpg

Stop van onze reguliere zwemlessen en start na de zomervakantie
De laatste reguliere zwemlessen voor de zomervakantie vinden plaats op zaterdag 22 juli 2023. Na zaterdag 22 juli bieden wij 6 weken lang geen reguliere zwemlessen aan. De eerste reguliere zwemlessen starten weer vanaf maandag 4 september 2023.

Wil je dat je kind tijdens de vakantie toch blijft doorzwemmen? Dan hebben wij 2 mooie opties voor jou. Namelijk de zomerweekcursus en de 1 op 3 privé zwemlessen. Bij uitstek de kans om grote sprongen vooruit te maken.Zomerweekcursus; 5 dagen zwemles in 1 week

Bij Sportcentrum de Zandzee kan je de hele zomervakantie terecht voor onze zomerweekcursus. Jouw kind krijgt een week lang iedere ochtend 1 uur zwemles in een groep van maximaal 11 kinderen en voor het B- & C-diploma is het maximum 15 kinderen . Door automatisering en oefening zal je zien dat er na een week heel veel vooruitgang is geboekt.

Voor de badjes oranje, diploma B en diploma C is er een afzwemmoment aan het eind van de week voor kinderen die er aan toe zijn. Deze zomerweekcursussen vinden plaats in de periode van maandag 24 juli tot en met vrijdag 01 september 2023.
Tijden: maandag t/m vrijdag
08:45 tot 09:45 uur rood | groen | blauw
09:45 tot 10:45 uur geel | oranje | B & C

Tarief:
Het tarief voor deze hele week is € 105,00.

Inschrijven
Inschrijven voor deze zomerweekcursus kan vanaf 1 juli 2023 via onze webshop.
Privé zwemles in kleine groepjes
(1 lesgever op max. 3 kinderen)
Heeft jouw kind wat extra aandacht of begeleiding nodig? Dan is zwemles in een kleine groep wellicht precies wat je kind nodig heeft.

Door de kleine groepen is er tijdens de zwemlessen veel aandacht voor gerichte begeleiding. Door de druk van diploma’s of minder goede waterervaringen verliezen sommige kinderen het zwemplezier. Daarom zetten we tijdens de lessen niet alleen in op vaardigheden, maar ook op plezier.

Deze privé zwemlessen in kleine groepjes (max 3) vinden plaats in de periode van ma 24 juli t/m vrij 01 september 2023.

Groepen
1 lesgever voor niveau rood & groen
1 lesgever voor niveau blauw & geel
1 lesgever voor niveau oranje & B-diploma

Tijden
08:00 tot 08:45 uur

Tarief (per les te boeken):
Het tarief per les per kind € 38,70.

Boeken
Deze lessen zijn per stuk te boeken vanaf 1 juli 2023 via onze webshop.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.